Snabbt på plats med vår egen logistik

24. november 2020

Kameraövervakning redo för omedelbar användning

Stöld och skadegörelse: den som har varit med om detta vill skydda sig så snabbt och effektivt som möjligt. Därför är Video Guard på plats direkt efter driftsättningen – och tornet är klart för omedelbar användning. Å ena sidan säkerställs detta av vår egen logistik. Å andra sidan garanterar ett utbildat tekniskt team professionell och snabb installation.

Så snart värdefulla varor, utrustning eller verktyg behöver skyddas är det vettigt att fokusera på säkerhet så tidigt som möjligt. Övervakningssystemet Video Guard är redo att användas med kort varsel och erbjuder optimalt skydd mot oinbjudna gäster. Företagets egen fordonspark, som är särskilt utformad för transport av kameratorn, garanterar snabb och okomplicerad leverans. De fyrhjulsdrivna transportbilarna kan även köra till svårtillgängliga platser utan problem. Det innebär att Video Guard kan användas effektivt inom många områden – från byggarbetsplatser och tomma fastigheter till lager- och logistikområden, jordbruk och solcellsparker. Tornen levereras inom 24 timmar och tas i drift av kvalificerad personal. En säkerhetskontroll erbjuds också. Tekniker kontrollerar regelbundet om de områden som ska bevakas skyddas effektivt och i enlighet med kraven – eller om en omorganisation är nödvändig, till exempel för att uppfylla den aktuella statusen för byggprojektet eller ändrade lagringsförhållanden.

Videovakt i stadsdelen Überseestadt i Bremen
Tack vare den egna fordonsparken, som är särskilt utformad för transport av kameratorn, kan en snabb och okomplicerad leverans garanteras. De fyrhjulsdrivna transportbilarna kan även köra till svårtillgängliga platser.