Din resa med oss

Vårt heltäckande säkerhetskoncept omfattar personlig support, skräddarsydd planering, tillförlitlig övervakning och kontinuerlig service för att effektivt skydda ditt objekt. Förlita dig på vår expertis för din säkerhet.

Kontakta oss

1. Din kontakt på vårt företag

Hos oss får du stöd från din personliga kontaktperson. Hos oss slutar inte ansvaret när kontraktet har undertecknats, utan börjar först då och fortsätter tills ditt projekt är avslutat.

Efter att ha inspekterat ditt projekt tar vår försäljningsavdelning fram ett skräddarsytt säkerhetskoncept, inklusive en offert, för att säkerställa bästa möjliga övervakning av dina tillgångar. När du har gjort din beställning fortsätter din personliga säljkontakt att vara din främsta kontakt och kommer att finnas där för dig i alla frågor, med stöd av hela VIDEO GUARD-teamet .

2. förberedelse

2. Förberedelse av ditt övervakningsprojekt

Vårt interna säljteam planerar genomförandet av projektet och tar hand om alla nödvändiga förberedelser för att säkerställa att projektet löper smidigt. De nödvändiga VIDEO GUARDs bokas och leveransdatum, kontaktpersoner och innehållet i larmplanen klargörs tillsammans med dig.

Våra medarbetare organiserar också transporten av enheterna till dig, ser till att enheterna aktiveras i vår larmcentral. I nära samråd med din försäljningskontakt planeras din beställning i detalj för att ge optimalt skydd för din egendom.

3 Leverans

3. Leverans och installation av din Video Guard

Vår logistik är utformat för att leverera till våra kunder så snabbt som möjligt. Vi vill säkerställa att du får dina videotorn så snabbt som möjligt och i tid, och att VIDEO GUARDs aktiveras så snabbt som möjligt. Vi förlitar oss på en blandning av erfarna tekniker och vårt interna transportföretag med många års erfarenhet av att transportera detta speciella gods.

Med våra specialfordon kan vi leverera kameratorn till dig snabbt och flexibelt. Våra erfarna tekniker monterar tornen på anvisad plats och tar hand om installationen. Med hjälp av våra kollegor på kontoret i Hesel  konfigureras sedan dina VIDEO GUARDs på programvarusidan och är redo att övervaka ditt projekt.

Om videotornen transporteras av vår transportpartner kommer installationen av apparaten att utföras av försäljningsavdelningen. Din kontaktperson finns där för dig och kommer att ta hand om att säkra dina objekt.

4. skyddande

4. Bevakning utförd av vår larmcentral

Våra videovakter reagerar omedelbart vid ett larm och startar direktsändningen. Men vad händer nu? Här tar de erfarna  medarbetarna i vår larmcentral över. Larmcentralen är bemannat dygnet runt och personalen  reagerar på incidenter med stor expertis. De inkommande larmen kontrolleras och åtgörd påbörjas. Om obehöriga personer och inkräktare inte låter sig avskräckas av vår aktiva högtalare med 120 dB ljudstyrka, informeras väktare eller polis. Bildmaterialet lagras både centralt och decentraliserat för att säkra bevismaterialet.

Egenkontroll av VIDEO GUARDs utförs också av larmcentralen. Vid fel, t.ex. falsklarm, strömavbrott eller andra tekniska problem, informeras larmcentralen av systemet och kan så snabbt som möjligt för att lösa problemet. Alltid med våra kunders säkerhet i åtanke.

Du kan också använda vår LiveView-tjänst för att få tillgång till övervakningsbilderna från VIDEO GUARDs så att du alltid vet vad som händer.

5 Granskning av effektivitet

5. Regelbundna tester

Det är här din kontaktperson kommer in i bilden igen: övervakningens verkningsgrad kan när som helst påverkas av förändringar i fastigheten. Oavsett om det är en kran som står i övervakningsområdet eller ett träd som begränsar utsikten – om din säkerhet är i fara måste vi reagera.

Vi kontrollerar därför regelbundet om vi kan tillhandahålla våra tjänster till din fulla belåtenhet. Om vi bara kan övervaka i begränsad omfattning kommer vi att reagera så snabbt som möjligt – det är ett som är säkert!

6 Tjänst

6 . Service och underhåll vid behov

Våra självförsörjande apparater försörjs med miljövänlig elenergi från solceller och bränsleceller från ledande tillverkare. Bränslecellen drivs med metanol, som måste fyllas på med jämna mellanrum. Tekniska problem är sällsynta, men tyvärr förekommer de.

Vårt erfarna team av tekniker är i tjänst varje dag för att åtgärda fel inom några timmar. Vår expertis från att utveckla och konstruera VIDEO GUARD säkerställer att du får tillgång till skicklig och snabb service som garanterar din säkerhet!

7 Samling

7. Upphämtning av din Video Guard

Det sista steget är tråkigt, eftersom det innebär att vårt samarbete är över, åtminstone för tillfället. Upphämtning samordnas med dig så att VIDEO GUARDs skickas tillbaka till oss. Där servas de, genomgår vår krävande kvalitetskontroll och är sedan redo för ditt nästa projekt!

Sabine Harms

Ring oss

+49 (0) 4950 / 8062-25
Sabine Harms

Kundservice

VIDEO GUARD-platser

Planerar du ett större projekt?

Hör av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort