På uppgång med nöjda kunder

9. december 2021

Video Guard övertygar

Nöjda kunder är det bästa lovordet – det vet vi på Video Guard också. Net Promoter Score (NPS) beräknas regelbundet mot denna bakgrund. Den anger i vilken utsträckning användarna skulle rekommendera videoövervakning till andra. Den senaste undersökningen ger anledning att fira: NPS har ökat ytterligare under de senaste månaderna.

Skydd mot stöld och vandalism, okomplicerad kontakt med den bemannade larmcentralen och snabb installation: Video Guard imponerar på sina kunder med detta paket. Och allt fler av dem skulle rekommendera systemet till andra. Detta är resultatet av den kundnöjdhetsanalys som leverantören av Video Guard regelbundet genomför. Här har en betydande ökning uppnåtts under de senaste månaderna. ”Anledningen till detta är säkerligen att vi inte bara erbjuder robust hårdvara, intelligent mjukvara och en larmcentral, utan också lever upp till motsvarande servicekoncept”, förklarar Jörn Windler, President Smart Surveillance på AddSecure och VD för International Security GmbH. Tillförlitligheten hos det mobila videoövervakningssystemet är dock en viktig komponent. Den använder neurala nätverk för att utföra självlärande videoanalys – och upptäcker därmed automatiskt obehöriga personer i det bevakade området. Dessa rapporteras omedelbart till personalen på larmcentralen. Via högtalare som är integrerade i kameratornet kan du tilltala inkräktare och även initiera ytterligare åtgärder – till och med att larma den lokala polisen. Video Guard bidrar därmed på ett avgörande sätt till att säkra värdeföremål, maskiner och material – oavsett om det gäller byggarbetsplatser, lagerutrymmen eller bilhandlare

Videovakt i stadsdelen Überseestadt i Bremen
Video Guard ger stöldskydd på byggarbetsplatser – och nöjda kunder, visar aktuella analyser från videoövervakningsleverantören.