Och så fortsätter det!

21. december 2020

Vid årsskiftet 2020/2021

För de flesta kommer det gångna året att bli ett minnesvärt år – nya omständigheter har lett till drastiska förändringar på många områden. Så pandemin var och är verkligen lärorik för oss alla. Men trots all eftertanke är det också dags för optimism – och en tillbakablick på 2020 visar att det var ett händelserikt år för medarbetarna på International Security Group (ISG) och dess försäljningspartner Maibach VuS.

Användningsområdena för det intelligenta kameraövervakningssystemet ”Video Guard” har utökats: I år installerades tornen till exempel även i vissa fitnesscenter som inte kunde drivas – eller säkrade platser för popup-evenemang. Områden som tillhör bilhandlare måste också övervakas oftare, eftersom fordon lämnades kvar på gården mycket längre än vad som ursprungligen förväntades – medvetenheten om att dessa tillgångar bör säkras har ökat. Både International Security Group och dess försäljningspartner Maibach VuS kan se tillbaka på ett händelserikt år. International Security Group har också tagit ett viktigt steg när det gäller sin investeringskraft: Övertagandet av AddSecure innebär att produktutvecklingar och förbättringar nu kan implementeras ännu snabbare och mer flexibelt. AddSecure är en ledande europeisk leverantör av IoT-lösningar (Internet of Things) med fokus på säker kritisk kommunikation och data och riktar in sig på en tillväxtmarknad med förvärvet – eftersom användningen av mobil videoövervakning förväntas öka betydligt under de kommande åren, och inte bara i Tyskland. Det gemensamma uppdraget är nu att förbättra säkerheten inom bland annat byggbranschen, transportsektorn och för allmännyttiga företag. I Nordrhein-Westfalen kommer den erfarna och långvariga partnern Maibach VuS att fortsätta att hantera försäljning, logistik och kundservice. Även här har en viktig och banbrytande förändring ägt rum under de senaste månaderna: Företaget har flyttat till en ny anläggning i Gescher. Nu står inte bara moderna arbetsplatser till förfogande för medarbetarna, utan det har också skapats utrymme för ytterligare tillväxt.

Vi ser fram emot spännande projekt under 2021 och vill ta tillfället i akt att tacka alla våra medarbetare för deras solidaritet och engagemang under det gångna året. Vi vill tacka våra partners och kunder för ett förtroendefullt samarbete.

Vi önskar er en välsignad och avkopplande julhelg och framför allt god hälsa under det kommande året!

Videovakt i stadsdelen Überseestadt i Bremen