Utmärkt hållbarhet

16. februari 2024

AddSecure återigen i topp i global rankning

Som medlemsföretag i AddSecure går utmärkelsen även till International Security GmbH med varumärket Video Guard: AddSecure behåller sin topp 5-procentsposition bland de 100 000 företag som EcoVadis har utvärderat världen över.

För andra gången i rad har EcoVadis, världens största leverantör av hållbarhetsutvärderingar, tilldelat AddSecures hållbarhetsprestanda Gold. AddSecure är en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-anslutningar och end-to-end-lösningar. Till företaget hör också International Security GmbH och dess varumärke Video Guard, som erbjuder mobila kameratorn med högupplöst videoteknik för fastighetsövervakning.

Med denna utmärkelse behåller Add Secure sin position bland de fem procent bästa av de 100 000 företag som EcoVadis har utvärderat världen över. År 2022 tog företaget för första gången steget från silver- till guldutmärkelsen. Den förnyade guldutmärkelsen är särskilt anmärkningsvärd eftersom tröskelvärdena för de enskilda nivåerna har stigit och antalet bedömda företag har ökat.

EcoVadis-metoden bygger på internationella hållbarhetsstandarder och omfattar mer än 200 utgiftskategorier och mer än 175 länder. EcoVadis granskar företagens hållbarhetspolicyer, åtgärder och resultat inom de fyra områdena miljö, arbetsrätt och mänskliga rättigheter, etik och hållbar upphandling.

Videovakt i stadsdelen Überseestadt i Bremen
EcoVadis gav Add Secure, som även inkluderar Video Guard, guldbetyget för hållbarhetsprestanda för andra gången i rad.
Foto: EcoVadis